Prostato stem


prostato stem

Prostato Stem, capsule, Herbagetica [] Proprietăți: Contribuie la: - sănătatea și funcționarea normală a prostatei și a aparatului genito-urinar în general; - reducerea efectelor negative date de modificările oxidative ale celulelor și țesutului prostatei, responsabile de mărirea în volum a acesteia; - susținerea funcției reproductive; - menținerea unei vieți sexuale active.

Ingrediente per capsulă: Extract standardizat din fructe de Palmier-pițîc prostato stem extract din părți aeriene de Urzică 45 mg; Palmier-pițîc 45 mg; Alga AFA 45 mg; Urzica pulbere din frunze 45 mg; Dovleac pulbere din semințe 45 mg.

Descriere Detalii Descriere Sustine sanatatea si functionarea normala a prostatei, stimuleaza activitatea celulelor sistemului imunitar, stimuleaza functia reproductiva si ajuta la mentinerea unei vieti sexuale active. Prostato STEM contine cea mai complexa formula pentru tratarea afectiunilor prostatei. Celulele Stem sunt cele care au o capacitate foarte prostato stem de multiplicare, putand diferentia si regenera orice tesut sau organ din corpul uman.

Mod de administrare: capsule pe zi. Contraindicații: Afecțiuni hemoragice de coagulare a sângelui său risc de hemoragiinu se administrează gravidelor, femeilor care alăptează, copiilor și adolescenților înainte de maturizare sexuală.

prostato stem

Prezentare: capsule Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate prostato stem fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, prostato stem a ne informa in prealabil.

Produse similare.

prostato stem